Trots Geboortezorg

Mijn naam is Sandra Dekker, trotse moeder en samenwonend in Spanbroek.
In 2009 ben ik, na het behalen van mijn diploma, van start gegaan als kraamverzorgende.

Als zelfstandige ben ik flexibel en vind ik het fijn dat ik door persoonlijk contact extra op jullie wensen kan inspelen – voor, tijdens en na de geboorte.

Ik wil er graag samen met de verloskundigen aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle tijd wordt, zodat we samen met trots kunnen terugkijken op een bijzondere kraamtijd!

Expertise:

  • Gediplomeerd verzorgende met uitstroomfase kraamverzorgende;
  • 7 jaar ervaring als zelfstandig kraamverzorgende;
  • Assisteert bij de bevalling thuis en poliklinisch in het Ziekenhuis;
  • Gespecialiseerd in bevallingsbegeleiding;
  • Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Dit kwaliteitsregister stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid.
  • In het bezit van de certificaten Borstvoeding; EHBO en reanimatie bij kinderen; Vroeg signalering en meldcode. Daarnaast ben ik bekend met Dunstan babytaal.

Trots Geboortezorg werkt samen met een groep zelfstandig kraamverzorgenden. Door de onderlinge, goed geregelde samenwerking zijn al onze kraamgezinnen gegarandeerd van zorg. Samen bundelen wij onze krachten en wordt er samengewerkt op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening en scholingen.

Je ontvangt gegarandeerd zorg. In het geval dat jij tegelijk bevalt met een ander kraamgezin, dan wordt er door mij indien nodig een andere kraamverzorgende geregeld.

Waarom kiezen voor een zelfstandige kraamverzorgende?

✔ Je eigen kraamverzorgende kiezen
✔ Komt tijdens de zwangerschap bij je langs voor een intake gesprek zodat we alvast kunnen kennis maken. Geen vreemde gezichten tijdens de bevalling of na thuiskomst uit het ziekenhuis.
✔ Geen extra kosten, alleen de landelijke eigen bijdrage van €4,80 per uur. (Soms wordt dit ook vergoed vanuit de aanvullende verzekering.)
✔Flexibel inzetbaar. Alles is bespreekbaar.