Trots Geboortezorg

Mijn naam is Sandra Dekker, trotse moeder en samenwonend in het mooie Zandwerven.
In 2009 ben ik, na het behalen van mijn diploma, van start gegaan als kraamverzorgende.

Als zelfstandige ben ik flexibel en vind ik het fijn dat ik door persoonlijk contact extra op jullie wensen kan inspelen – voor, tijdens en na de geboorte.

Ik wil er graag samen met de verloskundigen en collega Kelly aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle tijd wordt, zodat we samen met trots kunnen terugkijken op een bijzondere kraamtijd!

Expertise:

  • Gediplomeerd verzorgende met uitstroomfase kraamverzorgende;
  • Al 15 jaar kraamzorg ervaring, waaronder 8 jaar ervaring als zelfstandig kraamverzorgende;
  • Assisteert bij de bevalling thuis en poliklinisch in het Ziekenhuis;
  • Gespecialiseerd in bevallingsbegeleiding;
  • Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Dit kwaliteitsregister stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid. KCKZ nummer: 201688
  • In het bezit van de certificaten Borstvoeding; EHBO en reanimatie bij kinderen; Vroeg signalering en meldcode. Daarnaast ben ik bekend met Dunstan babytaal.

Trots Geboortezorg werkt vanaf 2024 samen met Kelly van www.kellyskraamzorg.nl. Op donderdag en vrijdag ben ik vrij en Kelly op de dinsdag en woensdag. Op elkaars vrije dagen vallen wij dan voor elkaar in. Fantastisch dat ik door deze samenwerking in combinatie met mijn eigen gezin toch dit mooie werk kan blijven uitvoeren, jullie zullen dus Kelly en mij allebei zien in de kraamweek.

Ook werkt Trots Geboortezorg samen met een groep zelfstandig kraamverzorgenden. Door de onderlinge, goed geregelde samenwerking zijn al onze kraamgezinnen gegarandeerd van zorg. Samen bundelen wij onze krachten en wordt er samengewerkt op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening en scholingen. Hierdoor ontvang je gegarandeerd zorg.

 

Waarom kiezen voor een zelfstandige kraamverzorgende?

✔ Je eigen kraamverzorgende kiezen
✔ Komt tijdens de zwangerschap bij je langs voor een intake gesprek zodat we alvast kunnen kennis maken. Geen vreemde gezichten tijdens de bevalling of na thuiskomst uit het ziekenhuis.
✔ Geen extra kosten, alleen de landelijke eigen bijdrage van €5,10 per uur. (Soms wordt dit ook vergoed vanuit de aanvullende verzekering.)
✔Flexibel inzetbaar. Alles is bespreekbaar.