Trots Geboortezorg

Mijn naam is Sandra Dekker, trotse moeder en wonend in Spanbroek.
Sinds 2009 ben ik, na het behalen van mijn diploma, van start gegaan als kraamverzorgende.

  • Gediplomeerd verzorgende met uitstroomfase kraamverzorgende
  • Assisteert  bij de bevalling thuis en poliklinisch in het Westfriesgasthuis in Hoorn
  • Gespecialiseerd in bevallingbegeleiding
  • Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Dit kwaliteitsregister stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid.
  • In het bezit van de certificaten; borstvoeding, EHBO en reanimatie bij kinderen, vroeg signalering en meldcode. Daarnaast ben ik bekend met Dunstan babytaal.

Als Zelfstandige ben ik flexibel, en vind ik het fijn dat ik door persoonlijk contact extra op uw wensen kan inspelen, voor, tijdens en na de geboorte. Trots Geboortezorg werkt samen met een groep zelfstandig kraamverzorgenden. Door de onderlinge, goed geregelde samenwerking zijn al onze kraamgezinnen gegarandeerd van zorg. Samen bundelen wij onze krachten en wordt er samengewerkt op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening, en scholingen.

U ontvangt gegarandeerd zorg. In het geval dat U en een ander kraamgezin toch tegelijk bevalt, dan wordt er door mij indien nodig een andere kraamverzorgende geregeld.

Ik wil er graag, samen met de verloskundigen aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle tijd wordt. Zodat we samen met trots kunnen terug kijken op een bijzondere kraamtijd!

Waarom kiezen voor een zelfstandige kraamverzorgende?

✔ Je eigen kraamverzorgende kiezen
✔ Komt tijdens de zwangerschap bij je langs voor een intake gesprek zodat we alvast kunnen kennis maken. Dus geen vreemde gezichten tijdens de bevalling of na thuiskomst uit het ziekenhuis.
✔ Geen extra kosten, alleen de landelijke eigenbijdrage van €4,60 per uur.
(Soms vergoed de verzekering dit ook)

✔Flexibel inzetbaar. Alles is bespreekbaar.