Gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Posted by on sep 15, 2010 in Featured, Portfolio | 0 comments

Gefeliciteerd met uw zwangerschap!

U gaat een bijzondere tijd tegemoet met gelukkige momenten maar ook met vragen en onzekerheden. U wilt natuurlijk kraamzorg van een kraamverzorgende die u op deskundige wijze ondersteunt en begrijpt wat u belangrijk vindt. Om u en uw gezin een onvergetelijke tijd te bezorgen staat Trots geboortezorg voor u klaar tijdens de bevalling en de kraamperiode. Trots geboortezorg biedt u de zorg die het beste bij uw gezinsomstandigheden past, zodat alles gewoon z’n gangetje kan gaan, zodra de baby er is. Samen met de verloskundige houden wij uw gezondheid en die van de baby nauwlettend in de gaten, volgen de ontwikkeling van de baby en ondersteunen bij de borst- en flesvoeding.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *